Garnjunkie

Spänd som en fiolsträng

massage1Det är inte ofta som jag unnar mig något extra men jag har varit så väldigt stel i min vänstra del av ryggen. Det hela tog fart när jag fick en nackspärr i slutet av januari. Sen har det känts mer och mer eller så har jag besvärats mer och mer.

Så idag hade jag en massagetid bokad. Massagen började och efter ett tag sa massösen.

– Men vad har du gjort människa!?

*lite svagt* – Stickat

Det är trots allt den största anledningen till stelheten. Förvisso har jag ett stillasittande jobb, en liten son som ibland sover hos oss men efter mitt kontorsjobb går jag hem och sitter mer stilla. Och framförallt – HUR sitter jag egentligen?

Ni såg mitt kreativa hörn? Massösen bad mig att dels stretcha lite då och då, gå upp och röra på mig och att hitta nya ställningar att sitta i, kanske en kudde som stöd.

Sticka mindre var inte ett alternativ, det förstod hon.

En kommentar

  • chaos

    Ja har också haft lite ont i nacken på sista tiden, jag går numera och simmar och går på nackgympa på jobbet och det hjälper rätt bra men jag funderar också över att sticka lite mindre och inte stressa så mycket. Jag har en tendens att vilja göra för mycket på en gång! Hoppas massagen hjälpte!