Stickat

Startat nytt igen

Idag startade jag ett nytt projekt…igen. Jag tog delar av garnet från den där eländiga ponchon och började på en längre sjal. Det projektet ska få åka med till Sälen (vi kör upp torsdag kväll/natt). Sälen är perfekt för lite relaxed knitting. Tyvärr brukar jag bli trött av den frisk luften så att det blir tidiga kvällar… men några varv tänkte jag beta av i alla fall. Först tänkte jag sticka en svart sjal med samma mönster som Alskogs halsduken men det blev inte så bra. jag använde ett tvåtrådigt garn från Yllet men det var inte lika mjukt som Mejeriet i Alskogs garn. Det får jag repa… Jag skulle vilja sticka ett par Yllet vantar med rosor… men jag kan inte för mitt liv hitta mönstret. Jag har redan ett par med röda rosor men jag skulle vilja ha rosorna i Mejeriets gula färg… lite match där tänkte jag.

Surfade in på Strumpstickans blogg och blev sugen på hennes virkade katt. Den var så söt… den skulle passa perfekt som doppresent, eller 1-årspresent eller till en liten nyföding.

Kommentarer inaktiverade för Startat nytt igen