Stickat

Äntligen stickartagen igen


På vår årliga resa till Sälen tog jag med mina rosen vantar från Yllet, men tummen hade gått sönder. Så äntligen var det dags att sticka något till mig själv! Jo, halsduken men det gick så fort. Jag letade och letade efter mönstret för vantarna men hittade det inte så jag ritade av rosen och chansar lite på mönstret.

Som grund har jag Yllets vantar med får på, de påminner lite om rosenvantarna.

Jag tycker vantarna har blivit skitsnygga…lite allmoge över dem. Jag älskar verkligen garnet från Alskog och färgen. Jag har fått mycket beröm för halsduken jag gjorde i samma garn. Så långt som jag kommit här har tagit en halv vecka. Men det är så roligt att sticka mönster för varv efter varv går så fort för “man ska bara”.

Kommentarer inaktiverade för Äntligen stickartagen igen