Stickcafé hos Marias Garn

Stcicafé hos maria och min topKlart jag skulle gå på sista stickcaféet för “terminen”. Som vanligt träffar man många trevliga människor, skrattar, stickar och dricker kaffe. Jag hade på mig ett linne som föll många på läppen.

Som tur är har Eldstickan fotat mig just idag med topp och allt, tack Eldstickan jag snattar ditt foto på mig. Här hittar du mönstret . Min topp är stickad i Huskrokens ekologiska bomull 8/4.

Jag shoppade också garn, dels lite reagarn för projekt längre fram men också garn till en enkel kofta, den kommer att bli stickad i Drops Bomull/Lin. Dessutom garn till en sommartopp, som blir stickad i ett annat bomull/lin garn från BC Garn, Allino, färgen är korall.

När jag kom hem kastade jag mig över koftmönstret och har stickelistickat igång ganska bra. Garnet har en jättefin lystrer och resultatet ser proffsigt ut, jag gillar det jättemycket.

På Cafét idag pratade vi om att våga sticka i annat än ull. Jag är en riktig ull-människa. Några projekt har det blivit i lin och bomull men inte så många. Därför ska jag sticka (ha ha) ut hakan och pröva på några somriga stickningar i lite “lättare” garner. Ullen får vila – nåja ett tag i allafall.

Comments are closed.