Inspiration

Stickfest i Väst, fast i Öst

Idag drar spektaklet igång, Stickfest i Väst drar österut och blir TOR – vilket jag inte riktigt fattat varför men är det så så är det så.

Jag har många gånger sneglat på festen i väst men platserna är slut på en kvart. Denna gång när det skulle utspela sig på hemmaplan fick jag maken att mejla in anmälan då jag precis den tiden satt på ett flygplan – och jag kom med!

Det ska bli kul att träffa likasinnade men jag ska ärligt säga att det rent tidsmässigt inte är den bästa tiden. Jobbet suger ur all kraft och dessutom ska Hjälpstickan ha årsmöte nästa helg…

Så lite ”off” har jag känt mig och delvis för att informationen kring eventet känts lite splittrad. Kanske är det för att jag är ny i just detta gem men jag vet inte. att få till samåkning har varit trögt, vem delar man rum med, vad händer var när hur… I natt vaknade jag och kunde inte somna om, och då läste jag att Stickigt skrev om ett garnlotteri.. Oj vadå? Googlade upp stickfestens sida och där kunde man läsa om detta. Stapplade upp och hämtade garn som kunde bli lotter i lotteriet. Jag antar att det är något sorts garnbyte.

Sen somnade jag sött…

Det kommer att bli jättekul, jag kommer att träffa nya bekantskaper, få asmånga nya fejjanvänner och stickorna kommer att glöda.

En sak till; jag ska vinna snabb-stickar-tävlingen!

En kommentar