Inspiration

Stickfesten fortsätter

Helgen som gick spenderades på Grötö i Göteborgs skärgård.

Det är något speciellt med dessa “stickhelger”, att få lära sig nya saker, gå workshops, träffa nya och gamla stickkompisar, utbyta erfarenheter, skaratta, dricka vin och STICKA.

Min “knitting mojo” har inte varit den bästa men efter helgen blev jag tokinspirerad och vill sticka 1000 små söta koftor, sjalar och mer… koftor. Färger, tekniker, stickor… allt blir en härlig mix.

Jag gick en workshop för Tant Kofta och startade en upp-i-från-och-ner kofta i ett garn från Gotland. jag fokuserade på den där koftan och hann sticka båda ärmarna till söndagskvällen.

2014-03-31-22.16.00_mindre

 

Ja, jag köpte garn också, från Tant Kofta, ett sockgarn i solgula färger. Jag tänker att även det ska blir en kofta. Detta är det första garnet jag köpt på 15 månader.

2014-03-29-15.00_mindre

 

Jag gick också en kurs med Petra O, som har Magasin Duett. Vi gjorde nålbrev och en nåldyna i sköna ulliga, tyger och material. Det var så synd att Petra inte hade med sin butik till Grötö så när jag kom hem handlade jag faktiskt hennes supersoftiga ull – till en kofta! Det blev den andra gången på kort tid som jag handlade garn… oj oj oj.

En helg som detta ger så mycket energi. Min facebookfeed strömmar med härliga blogginlägg, nya bekantskaper och nya följare på Instagram. Jag älskar det!

Kommentarer inaktiverade för Stickfesten fortsätter