Inspiration

Dags för Stickfest i Väst anno 2014

Fingervantar
Påbörjade fingervantar för tågresan

Nu är stickvärlden laddad till tänderna. Alla vägar drar västerut till Stickfest i Väst som drar igång i morgon fredag 14.00 med de första workshopparna.

Jag själv sätter min rumpa på tåget i morgon 7.15 med stickning, bra filmer och en bra ljudbok. I år är festen tillbaka på Grötö efter att man haft eventet på några andra ställen medan konferensanläggningen Västanhav bytt ägare (tror jag). Förra året var vi i Kungsbacka och det minns jag bara men sköna, härliga minnen… dock var vädret övrigt att önska om jag inte minns fel.

 
Förra året höll jag kurs om Ravelry i år ska jag gå på kurs själv, det blir kofta uppi-från-och-ner med allas vår Tant Kofta och en workshop där vi ska göra nålbrev. mest ser jag fram mot alla möten, det är där man finner största kraften.

Vi ses i morgon!

Kommentarer inaktiverade för Dags för Stickfest i Väst anno 2014