Inspiration

Stickläger i Dalarna

Så var jag anmäld till Ulrikas (Stickamera.se) stickläger i Dalarna, inklusive färgningskurs. Efter en del velande lyckades jag knipa sista platsen. Samtidigt går Stickstämman men jag lockades inte av temat eller kurserna och priset – lite för mycket tycker jag.

Jag brukar försöka åka på något stickigt varje år och jag missade SIV fett så jag var ganska besviken MEN nu får jag mig ett stickäventyr som känns lugnt och sansat i stilla sällskap av 29 andra stick-tokar.

För mig blir det en avslutning på semestern också. Är det någon annan som läser detta och bor i Sthlms området och ska på samma event?
Mejla så samåker vi.

Bild lånad från http://www.omniagruppen.se/och det är Dalahästen i Avesta

3 kommentarer

 • Eldstickan

  Så går det när man velar, jag får således ingen plats, jag får åka nästa gång. Så dagens läxa är således bestäm sig i tid ;o) Njuuut!!!

 • Kristina Rilbe

  Hej,
  Min man (din mans kollega) tipsade mig om din blogg. Vad kreativ och produktiv du är! Jättekul att få se. Inspirerande. Min produktion och kunskap är mindre, men det är så roligt att komponera fritt. Nu ska här produceras för jag kan inte sälja mina barns leksaker på utställningen på konditoriet…

 • Ulrica

  Hej! Jo Jonne berättade om dig också…KUL. Ser fram mot din utställning på kondiset som vi brukar fira helg på barnen och jag.