Stickat

Upploppet – målet är semester

Det är min sista arbetsvecka innan semester. Lugna dagar på kontoret, varannan dag jobbar hemifrån. Det går precis lika bra och barnen uppskattar att jag finns där även om de inte egentligen vill umgås.

Idag började jag extra tidigt vid mitt köksbord. Jag hade tjuvkikat på vädret och ville ut och bada.

Vid halv tre sprang jag ut med solstol, bikini, kaffe och stickning. Plumsade i och sedan lyssnade jag på Criminal Broads om oerhört modiga ryska kvinnliga stridspiloter under andra världskriget. Wow säger jag bara!! Jag hade inte en aaaaning om detta.

Jag övar in semesterkänslan. Det är så härligt! I morgon avslutar jag på kontoret; kollar postfack, vattnar blommor och fixar out of office meddelande.

Kommentarer inaktiverade för Upploppet – målet är semester