#blogg100,  Rensa i röran

Utmaning i utmaningen

Det blir en utmaning i utmaningen. #Blogg 100 utaningen, ett blogginlägg om dagen i 100 dagar, kommer på denna blogg att toppas av att undertecknad med sin man ska rensa sitt arbetsrum en gång för alla!

Ni som besökt oss vet att det området i vår lägenhet är närmast att betrakta som katastrofområde. Till en viss del är det på grund av Hjälpstickan-arbete, då det samlas allehanda bidrag i det rummet i väntan på vidare transport. MEN detta rum har sedan vi flyttade hit alltid varit ”skräprummet”. De första åren stod ouppackade kartonger där och sedan verkar det aldrig ha hämtat sig.

Men nu ska det ske.

Idag utmande jag maken på att vi ska fixa detta på 30 dagar. Vi ska möta våren med ett vackert arbetsrum…numera barnens spelrum och Hjälpstickans HQ. Han reserverade sig direkt att han inte hinner göra något denna vecka på grund av ”Back in business 2013” (stort geocacharevent på lördag) och det köper jag – fullt ut!

Ja just det, nu vill ni ha lite förebilder men jag tror vi tar det pö om pö med framgången 🙂

Idag packade jag ihop alla Hjälpstickebidrag för förvaring i källaren för kommande höst. Det frigjorde lite yta. Och jag ordnade med min hög med papper och köpte fler hängmappar för fortsatt arbetet med det.

Så häng med på en liten rensar-resa kommande månad.