Stickat

Ordning på torpet

20130402-093301.jpg

Lådan från Granit har stått ouppackad i veckor nu. I dag var det slut med prokrastinerandet! Pappershögen hamnade i fina hängmappar med etiketter.

Jag hoppas jag ska få mer ordning på mina papper på detta sätt. Tidigare hade jag en pärm men att ta fram pärmen, hålslaget, öppna, stänga… Det hände inte.

Jag hoppas detta ska hända oftare.

3 kommentarer

  • Malin

    Det där med pärmar känner jag igen!! Det blir en stor ödeshög nånstans i stället, som hinner bli inaktuell innan man får in den. Har varit duktig ett tag och satt in vartefter, men sen kom jag på att man kan slänga rätt mycket direkt!! Liksom ta tag och göra sig av med inkommande post. Vi avvecklar vartefter alla kontokort vi lyckats skaffa, alla kundkort, alla bensinkort (jamen hur mycket tjänar man på dem? 0,5% eller nåt sånt, inte värt böket.). Kollade efter vilka tidningar och tidskrifter som verkligen blir lästa, och där försvann en hel del också.
    Är gift med en samlarråtta och är själv lat….
    Så när ni är färdiga med ERT arbetsrum så är ni så välkomna till VÅRT…..

  • Ulrica

    Ha ha ja det har jag också gjort, avsagt mig olika “gratis” tidningar. Bland annat fackets som aldrig lästes…