Rensa i röran

Utmaning: Rensa i röran

rensa i röranEn utmaning som passar som hand i handske. Jag (faktiskt vi) är ganska röriga och det är något jag irriterar mig en hel del på. Det ligger saker här och där, saker saknar ett “hem” dvs de vet inte vart de ska ligga… Jag stoppar viktiga papper i en hög, sen glöms de bort.

I år ska jag leva lite efter devisen Less i more och där ingår en hel del men bland annat ska jag som bekant sticka från Skattkistan och minska mina garnlager. Då tycker jag att denna utmaning passar så bra för det finns annat som behöver minska också.

Jag har boken och har läst Karen Kingstons “Rensa i röran” och den är väldigt inspirerande om än lite för mycket pling pling och krafter…men ok. I går (ja faktiskt!) så beställde jag en annan bok,  Unclutter Your Life in One Week, som ska vara den enda boken man behöver i detta ämne. Vi får väl se! Den kommer först om några veckor.

Under tiden får jag hitta ett första projekt att rensa. Jag tänkte ta lite före och efter bilder, alltid kul att se.

Vill du vara med i utmaningen kolla in min namnes blogg Ulrika Gabriel.

Bilden kommer från Ulrika Gabriel

2 kommentarer