Höst

Världens bästa födelsedag

I söndags fyllde jag år, inget jämnt eller så, bara vanlig födelsedag.

Dagen började med att jag vaknade halv sju, tände mig ett ljus och stickade i mitt soffhörn. Är inte det en bra start på dagen så säg? Sonen kom tassande och vi gick och la oss och gosade och myste. Familjen sjöng och bjöd på makcka och fantastisk chokladtårta. Presenter som armband, weeken på herrgård samt att åka och shoppa skidkläder. Efter frukost packade vi iväg oss till Fotografiska och såg den underbara utställningen av Nick Brandt.

Det blev lunch på Hermans Gröna och sedan tog vi tunnelbanan hemåt. Barnen hoppade av hemma medans maken och jag fortatte mot Stadium i Skärholmen och nya skidkläder. Kanske blev det en av de bästa presenterna; storlek 40 på jacka – det var inte igår! En ryggsäck för träningskläder blev det också. Efter shoppingen åkta jag till Liljeholmen och tränade en timme, sen kom maken och hämtade mig och sushi.

Smarrig sushimiddag med avslutande stickning i soffhörnet.

Bättre uppladdning för veckan kan man knappast få.
 

2 kommentarer