Vår

Vårstök på balkongen

Pang så blev det sommar!

Vi har norrbalkong så det är inte så många växter som trivs där. Dessutom blåser det.

Jag gick lös på Klematisen, googlade fram lite råd och klippte bort döda grenar, jag rensade vår döda maskkompost och la en del på rabarbern, resten åkte ut. Barnen och jag köpte pelargoner på förmiddagen så de fick jord runt sina rötter-fötter också.

Sen var det dags för paradisträdet som brukar få växa till sig på balkongen på somrarna. Även där googlade jag och förstod att det bara var att kapa som man ville, så även den fick en klippning. Nästa offer var Dracenan som ranglat iväg till något fult. Klipp klipp så får vi se hur den tar sig, även där var googel min trädgårdsmästare.

I ugnen står nu en kladdkaka och jag ser fram mot att slå mig ner på min balkong, njuta av utsikten, sticka några varv och sippa på mitt efterlängtade kaffe.

2 kommentarer

  • ONLINE DRAMA med 934 unika tablettaskar !

    Jag har också balkong 🙂

    Men jag har en balkong som inte har lika bra sol 🙁

    HIHI !