Sjalar

Velpotta

Evilla laceIgår började sökandet efter ett nytt projekt. Jag var så sugen… men VAD? Dottern vill ha nya vantar men det lockade inte. Jag gav mig ut på Ravelry, spanade in min “stash” som ju är det enda jag har att tillgå. Jag har rackarns mycker Evilla garn.

Vindade upp ett nystan på 200 gram. Sökte vidare. Bestämde mig för en kofta, stickade några provlappar, la upp men ångrade mig efter några varv. Repade. Stickade lite på min Anne-Evilla men gick tillbaka till nätet, Googlade lite, tittade på sjalar. Bestämde mig för en sjal, köpte mönstret, vindade upp ett nystan rosa/vitt/grått lace Evilla. Började sticka.

Idag ångrade jag mig. Repade och la upp för en Swallowtail. Jag gillar verkligen den sjalen och jag tror det kommer att bli en fin lite somrigare sjal. Den kommer inte att bli repad. Nu får det bli så här. Det irriterar mig att jag är så velig och inte riktigt hittar vad det är jag vill göra. Jag brukar klaga på min besluts-ångest-dotter (6 år) men jag är ju likadan.

Idag blir det tidig hämtning på dagis och skola. Stockholm visar sin allra finaste sida, snö, sol och någon plus grad. jag har lovat barnen pulka och varm choklad. Lyssnade på radion och insåg att det är semeldag idag så jag måste införskaffa semlor också. Det blir en mysig eftermiddag.

Kommentarer inaktiverade för Velpotta