Inspiration

10 kilo är borta

20110708-171509.jpg

Hela 10 kilo har jag gått ner sedan jag började på Viktväktarna i påskveckan. Jag är så stolt! För att illustrera 10 kg fotade jag 10 liter mjölk på ICA. Skulle nog inte orka bära hem det med en arm.

Det känn så helt underbart. För att jag ska hålla ångan uppe över semestern så ska det cyklas och joggas.
Dessutom kör grannen strand-step-up och det ska jag försöka pricka in någon gång.

Detta med viktnedgången blir lite trickigt när det gäller stickningen. Vad stickar man för storlek? Jag har varit så koft-sugen men inte vågat sätta igång men något nytt men i veckan började jag sticka på koftan Folklore av Anne Dyrholm Strange. Jag tänker mig att den är uppifrån och ner och att jag kan anpassa storleken när jag mäter in den… Jag har gått från XL till L och är på väg mot M. Undrar vad det gör i garnåtgång?

Ett annat projekt har jag också startat upp; en lintröja av Karin Öberg. Modellen är i medium och av sådan sort att den är lite lös och ledig så det blir perfekt. Jag är inte jätteglad i att sticka i lin men resultattet blir så mjukt och fint – när man är klar!

På bilden är det min nya cykel. jag köpte ju en Skeppshult i april, den blev stulen här om veckan men Trygg Hansa var så snabba att jag inom tre dagar kunde köpa en ny. Nu i den rafflande färgen Chilliapelsin – och med extra lås.

3 kommentarer