Rensa i röran

10 saker; Vecka 1

Okidok! Let’s go. Det är första veckans 10-saker-rens.
Det kan väl inte vara svårt?

1. Ett par gamla RayBans –> Tradera

2. Ett pussel –> Stadsmissionen

3. Hundmask från IKEA –> Stadsmissionen

4,5,6 och 7 Kläder –> Tradera

8. En VHS film med Barbapappa –> Stadsmissionen

9 och 10 två kokböcker jag aldrig använt –> Stadsmissionen
Insikt: Jag har saker som jag aldrig använt, som bara tar upp plats i hopp om att jag en dag ska… Men jag inser att den dagen inte kommer och om den dagen kommer så vill jag förmodligen inte använda just den klänningen, eller just den kappan i alla fall.Nu kan jag tjäna någon krona på sakerna istället för att irritera mig på dem i garderoben.

2 kommentarer

  • Ewa

    Bra jobbat! Hur gick det på tradera, någon som nappat? Jag brukar sällan ha sån ork, blir mest myrorna alt soptipp…
    Känner mig också peppad att rensa. Det är verkligen galet med saker som bara skapar husförstoppning.