Rensa i röran

24 000 i källaren – Hur går det?

Trots att jag gått på pumpen i en affär på Tradera (mer om den kommer) så fortsätter jag att sälja där. Skillnaden är att jag nu använder Schenkers tjänst som finns med rabatt via Tradera och här får man kollinummer. Faktiskt 10 kronor billigare för köparen än PostenNord. Jag beskriver också varför jag tar så dyrt porto, ingen ska stå för postslarv.

Av mina senaste auktioner sålde jag alla utom en. En kund var granne och kom och hämtade sitt garn för 40:-. Klokt att  man numera kan filtrera på ort/område på Tradera. Då kan man faktiskt handla lokalt och slippa porto.

Jag skrev tidigare om Mormorsrutan som skrev om att alla ha 24 000 i källare eller på vinden. Det peppade mig till att börja sälja av det jag inte vill ha hemma.

Hittills har jag fått in 1040 kronor och jag har haft 17 auktioner.
Ganska bra ändå, en tusenlapp som legat och skräpat.
Och det finns fler.

Kommentarer inaktiverade för 24 000 i källaren – Hur går det?