Stickat

Har jag 24 000 i garderoben?

Jag läste DIY Mormorsglamour som lyssnat på Patrick Grimlund från Lyxfällan att svensken i snitt har 24 000 kronor i garderober, garage och förråd. Det fick mig att fundera. De senaste åren har jag försökt att rensa och rensa, göra av med onödiga ting. Deltagit i #crop100, inte köpt mer garn, haft olika köpstopp. Och så har det pågått.

Varför inte se om jag på riktigt, som genomsnittssvensken, har 24 000 i skåp och lådor eller i alla fall se vad jag har av värde i mina hyllor och källarförråd?

Intressant experiment. Jag satte såklart igång direkt. En rad klädesplagg finns att köpa på Tradera. De låg i högen ”urväxt/vill inte ha och på väg – någonstans” nu ligger en del på Tradera, en scout tisha sålde jag på Facebook. Vi får se vad jag får i hop under året.

Redovisning sker här då och då. Häng på vetja!

3 kommentarer