Sjalar,  Stickat

Anne Evilla

Anne-Evilla, start Här om kvällen startade jag Ruth Sorensens tröja Anne Evilla. jag köpte rackarns massor av Evilla garn från Stickamera-Ulrika förra året. Jag gillar Ruths modeller är så läckra där garnet ger häftiga effekter. Jag är lite orolig att jag valt en för liten storlek men nu orkar jag inte repa och tröjan är inte en “tjock-tröje-modell”. Med lite utspänning och fukt så blir det bra 😉

Estniska stick-kursen i onsdags var inspirerande och rolig. Det var så pillrigt men roligt. Vilka läckra vantar! Om två veckor är det dags igen då får vi finslipa och lära oss nya trix för att göra effekter på vant-kragarna. Jag kanske var lite naiv när jag todde att jag kunde få en vante till dottern stickad. Typiskt mig.

Till Let’s Dance i kväll ska jag prova att starta ett vant-projekt till dottern så får vi se om jag lärde mig något i onsdags.

3 kommentarer

  • Anita

    Vilken energi du har , Ulrica! Jag blir så imponerad. Det verkar ju så kul med alla kurser där nya ideér föds och då mååste man ju bara prova. Här sträcker sig utbudet till en tvåändsstickningskurs max per år. Därför är det så kul att läsa din blogg och få tips och inspiration. Tack för den! Och lycka till med vantarna ikväll.