Garnjunkie

UFO:s och rensning i garnhögarna

garnkorgDet har stickats en del på min Anna Evilla, några vantar till dottern har det inte blivit denna helg. Anna Evilla var roligare till Melodifestivalen. Jag har en ny utmaning till mig själv. Jag hittade korgen som är på bilden i mitt blåa ärvda hörnskåp.

Vad finns i den? Vad kan man göra av det som finns där?
Istället för att bara sortera upp och lägga in garnet i min andra lager ska jag försöka producera något av det som finns där.

I korgen hittade jag ett par nästan färdiga pulsvärmare i alpacka (det grå på bilden), en nästan färdig stor brosch i form av en ros, en färdig rosa ros, en hel del mormorsrutor i fina färger och en hel del bommullsgarn från dotterns klänning som jag gjorde förra året.

Ni lär få se vad som kommer ur den här korgen under de kommande veckorna.

Nu tillbaka till Beck filmen “Gamen”.

Kommentarer inaktiverade för UFO:s och rensning i garnhögarna