Inspiration

Svänger runt på stick-bloggarna

Kamillas superfina stickmarkörerOch som det stickats och bloggats  i helgen!
PetraO:s kofta är superläcker. Jag blir sugen men funderar på om jag har garn till den, får ju som bekant inte köpa något nytt. Medea har varit på kurs och ätit gott. Hon har också sett The Wrestler, jag såg den med och tyckte om den, det gjorde inte Medea.

Sillen har gjort en fin moss-stickad mössa och fint I-pod fodral. Jag ska göra ett fodral till min kamera så här fick jag lite inspiration. Många har fått utmaningar där man ska visa 6:e bilden i 6:e mappen eller nåt’ i den stilen. Lite kul.

En February lady sweater har sett sitt ljus hos Annas Garndrömmar. Åh jag gillar den där koftan men är tveksam hur den kommer att se ut på mig…min kropp alltså. Jag skulle vilja göra den till min dotter men så är jag för fegis att börja räkna om och anpassa storlek… kanske någon som kan assistera – ja och s å var det det där med att inte köpa nytt garn 🙂

Jag älskar att sitta och gå igenom mina RSS-feeds (som en prenumeration på flera bloggar samtidigt till en speciell läsare, jag har Google Reader) man ser hur det går trender mellan bloggare, vilka som är ”polare” och skickar gulliga paket till varandra. Hur en kan inspirera en hel blogg-grupp. Underbart!

Finaste denna vecka är Kamillas stickmarkörer… wow vad duktig hon är! Jag har lånat bilden från hennes blogg.

Kommentarer inaktiverade för Svänger runt på stick-bloggarna