Äntligen damp den ner – Knit Simple

flash-off_04Jag fylde år i slutet av november och min syster ville ge mig en prenumeration på en stick-tidning. Det har tagit sedan oktober för att få fart på prenumerationen. Hon har kämpat hårt för denna födelsedagspresent. Tack kära syster. Jag läser och njuter nu året ut.

Mycket händer med Hjälpstickan, två filialer och massa fix med hemsidan. Jättekul! Eventuellt kanske jag får ett ställe i örebro att lämna stickat till, Gnistan ett ställe för hemlösa där som drivs av Frälsningsarmén.

En annan kul grej som hände i veckan var att Ravelry ville använda en av mina bilder för ett väst-mönster. Så nu finns min systers väst på mönstersidan för det mönstret.

Det blir inte många varv stickade sedan en tid. Kanske stickade jag ur mig under förra året när produktionstakten var enorm. Jag har också börjat lägga mig lite tidigare på kvällarna. Det fanns en tendens att klockan hann bli både halv 12 och halv ett innan jag låg i bingen. Klockan ringer 06.15. Jobbet har också tagit mer av min hjärna sedan jag fått ett nytt uppdrag i mina gamla tassemarker Södertälje.

Nu ska jag ha mig en kopp kaffe, en sesamkaka och några varv på en röd sjal.

Comments are closed.