Gotland

Bara Ödekyrka  

Idag blev det en kort utflykt till Bara ödekyrka i Hörsne socken. Vackert men vackrast kanske knutarna i staketet var? Jag fastnade för dem i alla fall. Barnen sprang upp i “klocktornet”, de står där i gluggen.

Sen åkte vi till bondmoran, vår granne och köpte godaste mjölken till kvällens potatisgratäng. Jag passade på att lämna en present i form av ett par vantar som jag stickade en sommar och som hon då kommenterade att hon ville köpa. I veckan som gick donerade hon en fin summa till Hjälpstickan och därför tyckte jag att de där vantarna – som jag ändå inte använt – de kunde hon få. Hon blev överlycklig!  Älskar sånt’! Att överraska och bli uppskattad för mitt hantverk. Just de där vantarna var ett par restgarnsvantar, egendesignade. Tyvärr finns de inte på bloggen, bara på instagram.

Den vita duken är struken, maten står i startgroparna, créme bruléen är klar, hjorten ska bindas ihop och stekas, cavan är kall.

Jag är redo för det nya året. Jag tänker ta det bitvis, jag är så taggad på allt som ska hända bara första kvartalet nästa år. Saker jag jobbat för på jobbet och min tjänstledighet. Jag tar året som kommer, som det kommer.

Gott Nytt År!

Kommentarer inaktiverade för Bara Ödekyrka