Hälsa

Dag 16…nu rullar det

Juice fastandet fortsätter, dag 16 idag.

Jag är pigg, sover gott, mår bra, går ner i vikt och kollegorna tycker att jag strålar. Det är nu rutin att vakna, gå ut och jogga en 20 minuter duscha och juica dagens intag. Det blir en vana, något man bara gör. Min förhoppning är att jag tar med mig en del vanor till tiden efter.

jag vill äta fisksoppa, har surfat på Jamie Olivers recept, letat vegetariska rätter som jag listat och ska göra sedan. Men jag tänker också mycket på VAD som sedan ska åka in i denna kropp; mindre processad mat (godis, köpekakor etc), ännu mer laga från grunden, bli bättre på att ta med matsäck, som pastasallad eller annat om man ska ut och åka, inte stanna på McD… Äta mer vegetariskt, mer vego!

Idag gick jag med i föreningen Äkta vara ett steg i att börja renodla vad jag köper. Det känns väldigt bra att stödja initiativ som visar vad vi kan göra för att välja bättre. En sak har jag förstått livsmedelsindustrin stoppar i allt möjligt i vår mat och vi tror att den är “ren” men det är den inte. Kolla bara hur de gör med grädden.

2 kommentarer

  • Efwa

    Det låter verkligen spännande med juicefastan. Kollade in hemsidan men trots att det går att hoppa på nu får det räcka med fitnessfighten för min del. Kanske får jag en ny chans längre fram.

  • Ulrica

    Efwa, msn jan glra detta när msn vill 🙂 gjorde fem dagar i november också och det lär bli fler gånger för mig.