Garnjunkie

Dags för Gotland

Gotland, 2006Jag skulle ha haft en bild på dotterns påbörjade sockar men sladden till kameran är packad, istället blir det en bild på Gotlandshuset. För nu är det äntligen dags, vi ska åka till Gotland, ja om de kan få ordning på färjorna, men det får de tids nog. Inför Gotland har jag planerat för lite olika projekt. Dels ska jag sticka strumport till barnen. Det är inte min bästa stick-gren men det ska nog gå. Sen är det min Shrug som får åka med, och mönster på ett par vantar med Noro sockgarn. Det är lite ditten och lite datten i stick korgen.Men mest hoppas jag på strålande väder, bad, garn-tour och mys i stugan.

Jag ska njuta varje sekund! Idag fick jag vet att jag fick jobbet jag sökte… jag känner wow, rosa moln och allt det där. Jag berättar mer när jag är tillbaka från Gotland.

Kanske kommer några blogginlägg under semestern, vi får se. Är du själv på Gotland slå gärna en signal så kan vi fika och sticka 🙂

2 kommentarer

  • Anita

    Åhh! Nu blev jag riktigt avundsjuk på dej, men självklart önskar jag att du får en helt underbar semester på Gotland! Det är det absolut bästa stället att tanka energi på, tycker jag. Hoppas att vi också hinner över något även i år. Grattis till nya jobbet – förstår att du är glad.