Stickat

Som smör i solsken

shrug Lion brandDetta ska bli en ”shrug” från Lion Brand, gratis amerikanska mönster på nätet (Länk till mönstret). Garnet är Manos Silk Blend och det är så lent och det glider mellan fingrarna så lätt. Jag köpte garnet till en annan top men så blev det denna. Garnet är underbart att sticka i det går som smör i solsken, men rackarns dyrt!

Shruggen är stickad upp-i-från-och-ner med en kant runt hela som avslut. Modellen är elegant tycker jag och jag hoppas den ska passa för kontors arbete. Jag varvar denna med linnetröjan som jag nu bara har 1,5 ärm kvar av.

En kommentar

  • eva eriksson

    Oj vad du hinner med en massa saker! Shrugen ser fin ut, borde funka i de flesta ganer tänker jag. Ska be min mor skriva ut och skicka mönstret till mig på posten. Själv har jag mest sytt delar till våra folkdräkter, så blir det på somrarna i Dalarna för mig. Men jag hinner sticka emellan med en liten stickning också. Hoppas du har en fortsatt skön sommar!! Kram, Eva