Stickat

En bebismössa och en halv halsduk

Jag och Monica var ute och körde, vi skulle besöka Huskroken, Efter vår shopping på Huskroken (för min del garn till en sjal och garn till en spetskrage) så körde vi förbi Mejeriet. Jag såg alla underbara färger och garner som hängde ute så Monica tvärbromsade och vände bilen. WOW säger jag bara, som en godisbutik. Direkt när vi kommit hem från UNDERBARA Gotland började jag sticka med garnet jag köpt på Mejeriet i Alskog. Jag köpte ett gul/grått garn som jag tänkte ha till en halsduk. Ritch rach så var härvan slut och jag vill ha en längre halsduk. Så Mejeriet har fått ett garnprov och jag ska få en härva till.

Jag påminde mig att Max föräldrar gillade bebismössan jag stickade till hans födelse så jag fick sticka en för hans ettårsdag. Det blev ett mångfärgat garn från Huskroken i grå/blå/grönaktig färgställning. De fick mössan på årets kanothajk och belv glada. Max var jättesöt i mössan. Tyvärr hann jag inte fota den.

Jag har också stickat en halsduk till någon av barnen… ett mångfärgat garn från Järbo.

Ett annat stickprojekt har jag blivit sååå arg på. Det är en långkofta i Järbos raggi som jag beställde när dottern var bebis (4,5 år sedan kanske) som aldrig blivit klar. jag tog med mig offret till Gotland och bestämde mig för att göra den färdig där. Stickade och började montera… satte på mig den och näe… fy, den är tung, på tok för varm och sitter inge´bra på mig. Så besviken man blir. Vad sjutton gör man med liket nu?

En kommentar

  • Bondhustrun

    hej! min blogg HAR rss, eller alltså, jag vet inte om man kan klicka på något direkt från sidan men du kan ju lägga till adressen i din rss-läsare. jag har googlereader och där funkar det att göra så.