Inspiration,  StickCafé

En kväll på Hurtigs

20130117-231925.jpg

Ännu en kväll med Mrs Haller på café Hurtig på Drottninggatan. Så härliga prat om livet och våra garnhögar. Mrs Haller stickar på en mysig vit flättröja. Jag satt med ugglesockor.

Vi stämde av vårt löfte att bara sticka från stashen.
Och det kändes bra för oss båda. Jag har stickat en sjal, ugglesockarna och börjat en kofta som sväljer mycket garn.

Det känns bara positivt. Kreativt. Vi pratade om köpbeteende gör det är ju det som på detta sätt ska förändras. Jag känner att jag redan under förra året köpte mindre, gick mindre på impuls. Och jag tror det har att göra med att jag gick ner i vikt. Jag behövde inte köpa för att döva något. Jag tror att det är det jag gjort tidigare. Köper drömmar som aldrig slår in. Nu skapar jag nya med garnlagret i garderoben.

I helgen blir det mer rens i garnlagren. Jag tror det finns ufon som ska repas…

En kommentar