Stickat

Flytta bloggen

frågeteckenDet maler här uppe i hjärnkontoret. Jag funderar på att flytta min blogg från Hjälpstickan till en ny blogg. Hjälpstickan är liksom Hjälpstickan och jag känner mig lite hämmad i mitt skrivande när jag finns ihop med välgörenhetsinitiativet. I starten för ett år sedan var det självklart för jag behövde innehåll till sajten men nu känner jag att det är två helt olika saker.

Jag skulle vilja skriva mer personliga saker om än inte direkt privata, jag skulle kanske vilja tycka till mer än jag gör nu… eller bara känna att det är MIN blog inte Hjälpstickans. Hjälpstickan skulle självklart leva vidare men informationen där skulle också kunna bli med fokuserad på ämnet och inte beblandas med mina garniköp och andra trådiga äventyr.

Flytten kommer att ske under hösten, lite beroende på när min webmaster (kära make) kan hjälpa till.
Men vad ska den nya bloggen heta?? Det är ju en riktigt bra nöt att knäcka.

Har ni några bra förslag??

3 kommentarer

 • monica

  Jag tycker att du gör helt rätt som särar på bloggarna. Men jag har inget bra namnförslag, kom inte på nåt fyndigt till min egen heller… Vad hände med ”Andra bullar”?

 • Ann-Louise

  Håller med föregående talare, tycker det är helt rätt.
  Kommer jag på något bra namn så är du den första att få veta. Ska ta en snabbdusch, sen fota bidragen. Mail med bilder kommer. Tänkte ha med kameran imorgon också…

 • Anita

  Helt rätt att flytta din blogg tycker även jag. Som halläning så är sticka=binga och sticke=binge, därför kommer jag bara på förslag som, ”Bingelingan” och ”Bingeblogg”. Lycka till!