Dockor/Djur,  Restgarnsprojekt,  Stickat

Hello Kitty docka från StrumpstickanStrumpstickans mönster
blev så här fint. Dottern fick välja färger helt själv och jag stickade. Det här är verkligen det ultimata restgarnsprojektet. Man gör en docka på ett par timmar och det går inte åt så mycket garn heller. Jag är så supernöjd att jag satte mig och gjorde en till Hello Kitty-docka till dotterns kusin också. Sen pärlade dottern halsbant till båda Kitty dockorna… På julafton kanske jag får tillfälle att fota båda på en bild med sina dockor.

3 kommentarer

 • Igelkotten

  Hej!
  Jag hittade precis din blogg och som ivrig stickare blev jag väldigt intresserad. Såg Hello Kittydockan och undrar var man kan hitta mönstret? Har två tjejer som skulle älska var sin docka i julklapp. Tack på förhand!

 • Florence Nightingale

  hej,Ulrica,
  Vilken fin hemsida du har startat,väldigt bra och du får säkert belöning för ditt fina arbete i nästa liv.
  Allt som vi gör,räknas upp till oss som lön senare.
  jättefin Hello Kitty docka,för barn.
  jag är en undersköterska som stickar ofta och älskar mycket sticka halsdukar,mössor och tröjor.Strumpor kan jag inte så bra,men ska läsa strump receptet här.
  Ha de så bra,och God Jul!
  Mervi