Inspiration

Hemma igen

I fredags åkte jag till Borås för att träffa en god vän. På vägen hoppade jag av i Skövde och fikade med Ann-Louise som sköter filialen i Skövde. Det var ett snökaosigt Skövde men vi tog oss till Kyrkans hus och fikade räkmacka och kaffe och så pratade vi och så stickade vi. Efter någon halvtimme kom lokaltidningen och intervjuade oss, något som Ann-Louise fixat.

Journalisten var helt wierd, dåligt researchad och stressad. Vi undrade stilla, lite chockade hur artikeln skulle te sig. Så idag just när jag sitter och skriver detta sms:ar A-L och berättar att vi är på helsida i SLA. Tyvärr har tidningen ingen webbedition om man inte är prenumerant. Av A-L fick jag shoppa Kampes fin fina sjalgarn och JA jag har brutit mitt köpstopp…det har den uppmärksamme noterat 🙂 Jag snubblade på tröskeln kan man säga.

I sista sekunden lyckades jag hinna med tåget till Borås, precis när jag kom in på tåget stängdes dörrarna. Jag trodde jag skulle svimma. Helgen i Borås bestod av tjejprat, Sex and the City filmen, rödvin, Kärringrally med sko-shopping. På söndagen avslutade vi med en guidad tur på Konstmuseet. Underbar utställning om dagens måleri. Jag blev riktigt sugen på att börja måla – igen. Bilden är från Astrid Sylwans underbara färgsprakande tavla ”(beyond) what survived in memory”. En kostnär i min stil.

Kommentarer inaktiverade för Hemma igen