Trip till stan'

Aeolian Ett möte blev inställt så jag fick tid att göra ärenden på lunchen, mja lite längre än en lunch kanske.

Först Designtorget för i morgon bär det av till Stilsäkra Borås, med mellanlandning i Skövde. Boråsvännen har mycket god smak så jag hade tänkt ut vad som skulle inhandlas på Designtorget. Jag hittade en finurlig sak till mig själv också… en grunka som man kunde koka ägg i micron – 65:- måste testas.

Nästa stop var Marias Garn. Dels behövs mer Noro till min kofta men jag ville också fingra runt lite på garnerna, klämma, fundera färg, ni vet hur det kan vara. Jag var värre än min 6-åring…velig.

Efter några om och men kom jag (kanske Maria) på denna mörka orange… Snyggt! Jag slog till. Det får bli en Aeolian sjal i sommar, den fanns ändå med på min to-do-list. Som ni ser kunde jag inte hålla mig när jag kom hem. Samtidigt som jag värmde en pizza knåpade jag en liten start.

Stoppet i Skövde är för att träffa Pärlmudden, Ann-Louise som sköter filialen där. Det ska bli trevligt att träffas på riktigt, vi har bara mejlats. Vi ska prata, sticka och träffa lokaltidningen.

Nu är jag ju så sticksugen… men jag måste packa och lägenheten ser ut som skit… kanske en kopp kaffe först och några varv på Aeolian?

Comments are closed.