Inspiration

Stickkurs på Handarbetetsvänner

hv-logotypJag kom in!

Jag ska gå på HV Skola i höst/vår på deras kurs Stickning, 80 timmar. Det är en kurs som går sju helger spridda över terminerna. Jag trillade på kursen när de hade ströplatser kvar till kurser i höstas men tyvärr ingen kurs jag kände för. Men när jag ändå var där så tänkte jag att jag kan anmäla mig till kursen 2009/2010 och i och med att jag var så tidig stog jag först i kön kan man säga.

Det ska bli jättekul. Jag har följt Medea då hon skrivit om kursen och det verkar som jag kommer att bli klokare på de där 80 timmarna. I första hand går jag kursen för mitt egen skull men som med allt…man vet aldrig var det kan ta en i slutändan. På ett sätt känns det som ”tillbaka till rötterna”.

Efter gymnasiet gick jag en estetisk linje på folkhögskola och trodde jag skulle bli konstnär…eller nåt’. Det blev något annat, kommunikatör/informatör, men min kreativa sida har alltid följt med mig och på senare år kommit fram mer och mer. Ett sätt att pröva sin tanke är att gå en kurs eller två. Jag har kursat hos Maria flera gånger och åkt på garnäventyr. Detta blir något djupare och något som tar mig ännu en bit fram.

En kommentar

  • chaos

    Vad häftigt! Jag visste inte ens att det fanns något sådant! Nu vill jag få ihop stickpengarna för att också gå på något sådant kurs! Jag får vänta, så här mycket pengar har jag inte fått ihop! Kramis