Garnjunkie

Inte mycket stickat

Nu är det bara jobb jobb jobb. Vi öppnar våra två första apotek i vecka 8 och allt måste funka tills dess… Varor på plats, teknik och mitt kära intranät ska vara fyllt med info. Det blir tidiga mornar och sena kvällar, men det är roligt också.

I går kom jag hem vid tio och varvade ner med So you think you can dance och lite stickning. Några varv hinner jag på tunnelbanan också men annars är det mest dokument (i digital form) som passerar mina händer.

Jag planerar att vara med på Ravelolympics där jag har en idé att sticka Bulle ur Jo Nesboes fantastiska bok Dr Proktors pruttpulver. Hedvig har skissat men jag vet inte vad för garn jag ska använda. Jag får dyka ner i skattkistan och se vad som finns. Bulle är så liten att han fåt trampa vatten i toaletten… alltså; Läs boken, rolig för hela familjen.

2 kommentarer