Rensa i röran

Lite bättre ordning

Garntrassel

Att lägga saker i en låda och stänga igen är skönt för då ser man inte skiten. Men när lådan är full och mer ”skit” ska ner vad gör man då?

Jo, då tar man ut allt från den där lådan och kollar igenom vad som finns där. I mitt fall var detta den stora lådan under TVn som har vanliga spel i sig.

Ut med allt!

Och vad fanns där? Jo en massa spel som barnen sedan länge  inte spelar med samt en hög med McDonalds spel som man glömt bort att de fanns. De urvuxna spelen åkte ner i en kasse som kollegor får kika på om de vill ha. De har mycket mindre barn och kanske större nytta av spelen. Vi fick plats med de spel som spelas…och plats för nya!

Vi har för mycket saker. Det bara är så. Jag försöker successivt minska det vi har. Gamla saker rensas ut, man tänker efter innan man köper nytt.
jag vill gärna att det ska vara en in – en ut, men den principen fungerar inte alla dagar, tyvärr.

Mitt nästa projekt är mina garner som tyvärr fått en alldeles för stor plats i vår klädgarderob. De står förvisso i plastbackar men det är för många plastbackar och vi får kliva över, lyfta på dem för att komma åt andra saker. Förmodligen får jag sälja hela härvor och sedan skicka snuttar till någon glad stickerska hos Hjälpstickan.

Önska mig lycka till!

En kommentar

  • Heidi

    Lycka till!!!

    Att städa ut och sälja garner kanske inte är så lätt… men med all sannolikhet kommer du att hitta nya garner som du förälskar dig i och som du vill sticka med:) och i bästa fall bara lite i taget som du använder innan du påbörjar nästa projekt:))