Rensa i röran

Rensat bland garnerna

20121213-224649.jpg

20121213-224700.jpg

Jag slog till direkt! Plockade ut alla backar och packade ihop härligheterna. Rensade ut en hel Ica kasse med garn som ska skickas till storstickande stickerskor i Hjälpstickan.

Att det är så befriande att göra i ordning och rensa ut. Det är en del kvar för jag har fler ”gömmen”.

Jag närmar mig ett löfte. Jag har så sjukt mycket garn och så fort jag plockar med det får jag massor av idéer. Det är dags att ha ett år med hårt garn-köp-stopp. Minska lagren och använda allt detta som inhandlats med kärlek. Det gör ju ingen glad att ligga i min klädkammare och värma dammråttorna.

En kommentar

  • Heidi

    heja dig!!!

    visst är det underbart att städa ut:)))

    roligt att du fick inspiration på köpet till alla ”nästa” projekt:)))

    men ett år av inte-köpa-garn låter som en bra plan:) det kan antagligen sporra din kreativitet ännu mera:)