Inspiration

Minskad garnåtgång

Sedan en månad tillbaka är jag Viktväktare. Det känns så eightitale så det är inte klokt men jag fick helt enkelt nog – av mig själv.

Jag har prövat allt och jag menar allt. Så jag bestämde mig att gå till den metod som passar bäst in i min livssituation, familj, jobb och vardag. Det fick bli Viktväktarna igen.

Det ska bli mindre av Ulrica framöver fast en gladare och bättre Ulrica. Jag tänker bli några storlekar mindre och därmed passa på att sänka garnåtgången (ha ha)… om man vill se det från den sidan.

Efter en månad väger jag 4,5 kilo mindre och är så sjukt nöjd med mig själv. Jag känner att jag börjar hitta rätt och ser faktiskt fram mot varje vägning… vem skulle ha trott det! Som stöd har jag haft en kollega på jobbet som hänger på och vi gör detta tillsammans och det underbara vädret som gjort att jag börjat cykla till jobbet, ca 2 mil om dagen.

Önska mig lycka till!

6 kommentarer

 • Anita

  Heja,heja! Vilken grej – kanonbra, Ulrica! Du kommer att lyckas, med din energi så går allt som du har föresatt dej! Keep up the good work!

 • Sofia

  Verkligen lycka till!
  Jag tycker viktväktarna är det bästa sättet att gå ned i vikt. När jag gått ner ca tio kilo tog jag en påse potatis och några påsar mjöl (som motsvarade min viktnedgång) i en ryggsäck hem från affären. Det kändes ofattbart att jag burit det tunga I min kropp tidigare. Prova såna grejer. Det kan vara motiverande. Heja på!

 • Karin

  Så bra jobbat!!! Jag är också VV, fast lite i smyg. Är med i en studie så jag får inte räkna points men jag får tänka på vad jag äter och går på VV med jobbet. -11 känns underbart! 🙂 Heja oss!

 • MammaPuhStickar

  Härligt jobbat! Det är kanske VV jag ska prova. Hittar inte riktigt rätt för att få tillräckligt med inspiration att minska ett par storlekar. Kämpa på.

 • Kattis

  Härligt härligt! Visst är det fantastiskt att kunna minska i vikt! Jag har gått ner nästan 10 kg sen nyår, stannade i vikten för typ 3 v sen. Tycker också det e superhärligt! Sen gäller det att hålla vikten också. 🙂 Såhär på sommarn och det e födelsedagsfika överallt.
  Himla fiiin spetsstickning du har igång, det är faktiskt häftigt med spets.