Virkat

Poncho och grytlappar – semesterprojekt

Jag har länge drömt om en snygg poncho till mig själv. I USA köpte jag Lion Brand Homespun. Det gick rackarns snabbt att virka med nål 9. Jag hade tänkt att den skulle räcka hela veckan på Gotland men den var klar efter tre dagar.

Här poserar jag på en mur på Fårö efter en underbar namnsdagsmiddag på Friggars Krog. Friggars Krog är perfekt för oss småbarnsföräldrar, barnen kan springa fritt och det finns sandlåda. Ja, ni ser hur lycklig jag är efter en lugn middag med familjen.

Jag fick rycka ut till en ICA med garnhörna. Där hittade jag bommullsgarn för grytlappar. Vi får långa Gotlandshuset gratis så jag virkade en bunt, 7 stycken, och lämnade på köksbordet. Hoppas de gillar dem.

Kommentarer inaktiverade för Poncho och grytlappar – semesterprojekt