Höst,  Inspiration,  Mat och bröd

Rekordsnabb pasta med Sara Begner

sara begner mersmak
I veckan kom Sara Begner, chef för provköket på Coop, hem till mig och vi lagade en rekordsnabb pasta tillsammans. I vår/vintras anmälde jag mig till tidningen Mersmak Vardagsakuten där jag ville lära mig att hitta bra vegetariska rätter att laga. Jag lagar redan rätter med bönor ibland men känner att jag vill hitta nya proteinkällor som kan ersätta köttet, korven och kycklingen ibland.

Vi lagade en rekordsnabb pastarätt med färska pastakuddar, spenat, grönmögel, rostade valnötter och bönor. Jag tror vi hade gjort klart rätten på under 15 minuter. det kan hända att detta blir en favorit! Alla åt, även om barnen fast de petade bort allt det goda och åt pastakuddarna.

Reportaget kommer i Mersmak den 20 oktober.

2 kommentarer