Inspiration

Hösten viktigare än nyåret

Vinterviken solnedgång

För mig är hösten viktigare än nyåret. Det är nu man planerar för kommande året. Aktiviteter drar igång, man har vilat från vardagen, “det vanliga”, rutiner, jobb och skola. Med ny kraft tar man sig an allt det som står för dörren; jobb, skola, aktiviteter och matplanering .

För mig är det lättare att planera på distans. Det rinner till massor av idéer, tankar och förslag när man inte trampar runt i vardagen. Så denna sommar skrev jag ner det jag kom på i en liten anteckningsbok. Det är för all del saker jag tänkt på tidigare men nu kom de ner på pränt, inte så strukturerat kanske men där står de nu.

En av de första sakerna jag skrev ner var att gå igenom mina garnlager med hårda nypor. Det jag kan ska jag sälja, det jag ska sticka av ska jag ha kvar, annat smått och gott får åka till hjälpstickestickerskor. Jag kommer aldrig att sticka upp allt det jag har, så enkelt är det, och jag blir inte lyckligare av att det ligger där och … vadå … värmer garderoben? Det finns så många nya garner jag vill prova och jag måste frigöra plats både rumsligen och tankemässigt så att jag kan göra det.

Veckans utmaning: Hårdgallra garnlagren

 

 

Kommentarer inaktiverade för Hösten viktigare än nyåret