Garnjunkie

Repat min festival sjal

Efter min göra-färdigt-helg skulle jag fortsätta med ledtråd tre på min festivalsjal. Men skit också, jag blev som en arg tant. Inget funkade, jag hamnade snett i maskorna, mönstret såg fel ut och jag kunde inte härleda vad som var fel och då bestämde jag mig: Det får vara bra med denna sjal nu. Det har varit problem sedan jag startade och repat och börjat om och nej det är bara skit, så det blir ingen festivasjal, inte nu i allafall…tror jag. Kanske kanske att jag startar igen  men då med ett annat garn… vi får se. Grrrrrr.

Istället vevar jag på min Pinwheel sweater som blir kanonfin. Den är perfekt att ha med sig i väskan på väg till jobbet. Det är inget krångligt mönster bara aviga och räta. Jag är framme vid upploppet/avslutningen, vartannat varv rät vartannat avigt.

I går kväll startade jag också upp min Annes Evilla av Rut Sorensen. Det blir en fin kombination med blå/beige/brun och en grön kontrastfärg. Den kommer att bli så fin.

Nä, jag får se fram mot helgen då är det Varva Ner och det ska bli så attans kul att får träffa andra stick- och garn tokiga. Det blir ett garn-spa där vi får knåda stickor, mosa garn och sträcka ut arbeten. Sova gott, äta gott och prata aviga å räta.

2 kommentarer

  • Britt-Marie.K

    Hej Ulrica!
    Vad roligt att se att du besökt min sida. Jag lovar att vi kommer att ses på festivalen. Ska se till att ha med mig något i en storlek som passar till män. Ska se vad jag har för passande garn hemma först.

  • MammaPuhStickar

    Vad läcker Pinwheel sweater är. Ska bli kul att se din. Jag hade också problem med Festival i början, men behövde bara repa upp ledtråd 1. När jag sen började om blev det bra. Så prova igen när det känns bättre.