Stickat,  Virkat

Göra-klart-kväll

I går blev det en riktigt göra-klart-kväll. Först var det dotterns virkade mössa som blev klar. Jag blev supernöjd med den mössan (bilder kommer!). Hästen ser så levande ut med det mångfärgade, tonade Sarek-garnet.

Sedan kastade jag mig över de virkade vantarna från kursen och gjorde klart, med dekorationer och allt. Sen fäste jag trådarna på restgarns-Swallowtailen och blockade den. Dessutom stickade jag klart Rovaniemivantarna så att jag kan börja fästa trådar och brodera på ett mönster. Jamen just det, min gröna kofta är klar så när som knappar. Jag sydde dit ”ficklocken” som bara legat och väntat på att få sättas dit.
Dessutom drog jag några varv på Pinwheele sweater som jag startade här om kvällen.

Det känns så skönt att rensa korgen från halvfärdiga saker. Jag har en tendens att hellre starta nytt än avsluta. Det blev dock en sen kväll…över 12 innan jag hamnade i säng.

 

2 kommentarer

  • chaos

    Va snyggt! Dekorationerna på vantarna, de är virkade? Jag skulle behöva göra något liknande till min halduk med huva känner jag men jag vet inte hur man gör, har du tips? Trevlig helg!