Garnjunkie

Sakta jag går genom stan'

Efter mitt kundmöte i Göteborg hade jag 1,5 timme innan mitt tåg. vandrade runt i solen, åt min första mjukglass, tittade på alla glada Göteborgare som njöt av vädret. Vad härlig den staden är! Mysiga affärer, härliga människor. Jag tog mig till en garnaffär Strikk. Jättemysig lokal, härliga garner. Försökte köpa garn till en klänning som Hedvig sett på garnstudio men det fanns inte tillräckligt med nystan. Köpte istället glansiga CottonViscone som jag tänkte använda för lace ribbon. Dessutom ett nystan av Rowans ekofärgade, det ska bli ett par tossor till en liten tjej. Det fantastiska är att Göteborg verkar ha råd att ha en garnaffär ”downtown”. I centrala Stockholm är väl lokalhyrorna alldeles för höga för att det ska löna sig. Samtidigt tror jag att man skulle kunna nå ut massigt om man har coola grejer… Ljungqvists garn finns vid Odenplan men det är egentligen off. Och dessutom en riktigt tråkig garnaffär, förlåt den är traditionell. Sen finns Nysta också, nära T-Rådmansgatan, mysig med fina garner…men fortfarande inte city.
På tåger fram och tillbaka jobbade jag inyensivt med KALSjalen. På hemvägen räknade jag ut att jag hann 8 varva, det tar tid att forcera 475 maskor eller vad jag nu är uppe i.
Kommentarer inaktiverade för Sakta jag går genom stan'