Garnjunkie

Sommar stiltje

Det är min sista vecka innan semestern blommar ut till
fullo. Denna vecka försöker jag avsluta påbörjade projekt, ett par muddar, ett kuddvar, Rovaniemivantarna och kanske något mer nere i garnkorgen. Det ligger nystan lite här och var, halvvirkat, smårepat, en del saker som inte blev som man tänkt och kanske några som kan bli något annat. Jag myser när jag tittar på mitt nya garnlager men jag drömmer om nya äventyr också. Nästa vecka är vi på Gotland. jag planerar en dag för mig, en garn-tour. Huskroken har ett samkväm nästa onsdagkväll, kanske dyker jag upp där som en avslutning på turen. Maken skakar på huvudet:
– Men du har ju precis köpt massor av garn?!
– Jamen… du vet Gotland, jag måste…

Jag funderar också på varma goa vantar till hösten för de som verkligen behöver. Kanske något tovat, kanske något återanvänt? Jag har en idé kring hur man skulle kunna göra goa vantar…måste bara testa den först. Tittar på Drops nya kollektion för hösten och faller självklart för några projekt, Kid-Silk, verkar mysigt och lent, någon kofta som kunde funka som kavaj, härliga vantar och mysiga sjalar.

2 kommentarer

 • elisabet

  Han så trevligt på Gotland!
  Är ju född där så jag vet hur fint det är.
  Själv har vi sålt vårt hus i Sthlm så nu skall det röjas
  vårt sommarjobb

 • Soili

  Önskar dej en riktigt trevlig och skön semester,Det finns härliga garngodis affärer där.
  Själv tar jag det lugnt här hemma,kanske några dagar på landet med barn och barnbarn.Gillar inte mygg & knott.Får så stora utslag,
  Min ”hjälpkollektion”växer.
  Kram.:)