Inspiration

Sticka med Stockholm för fötterna

panorama utsiktNär jag presenterade mig på HV stickkursen sa jag väl något om Sigtuna Folkhögskola och att jag och Osva Olsen satt och stickade på hennes säng. Johan på kursen hajjade till. Osva? Men henne hade han ju jobbat med! Så liten är världen. Driftiga Johan drog så klart ihop de gamla stick kompisarna till en träff på café Panorama, högst upp i Kulturhuset, mitt i Stockholm.

Det var så kul att träffas igen. Catch up, som man säger. Osva var som vanligt. Ulrica var också som vanligt… så bra. Vi pratade och pratade, åt gott, drack vin och stickade – så klart. Johan berättade hur duktig han är att göra provlappar för kursen och jag fick lite dåligt samvete… kursen… jag har ju bara dansat samba.

Kom hem, hjärnan gick, kunde inte sova. Klev upp, stickade lite och bestämde mig för att också göra några provlappar. Nej inte i natt – tok heller. Men i helgen och i nästa vecka. Liite samba blir det också men jag har nu en fin färgkombo för en prov-tub – eller vantar.

Tack Johan för bra initiativ till träff och Osva kul att ses igen.

På återseende högt över Sergel.

En kommentar