Stickat

Stickad klänning

I går startade jag min stickade klänning från Drops.

Drops har den uppstickad i blått på sin sajt men jag har såklart valt grönt. Det blir mycket rätstickning och massor av förkortade varv. Jag ser stickningen som “mindless” och något man lätt tar upp och lägger ner och som kan funka att ha i stugan i sommar. Det finns heller inga krav på när den ska bli klar.Man börjar sticka kjolen så det är fram och tillbaka fram och tillbaka runt kroppen som gäller.

Färgerna tar sig ut mycket bra tycker jag.

2 kommentarer

  • Elsa

    Hej! Så fint du stickar! Har skaffat ett konto på Revelry, och hittade dig i Hjälpstickan..fattar inte så mycket än..är urdålig på engelska. Gick med mest för att lära mig mer om stickning, virkning klarar jag av, men skulle vilja lära mig sticka sockor o spetssjalar. Skulle vara så tacksam om du ville tipsa mig lite hur Ravelery funkar. Lägger till dig i min blogglista, jättefin blogg o inspirerande 🙂
    Kram/Elsa