Garnjunkie

Tar ett brejk och surfar på stickbloggar

Jag suckar… så mycket vackert ni producerar därute…jag blir som en trånande kärlekssjuk… jag vet inte vad. Hur har ni tid? Jag tycker jag lägger mycket på mitt handarbetande men vill bara mer och mer. Jag jobbar dessutom heltid och har två kids och en snäll man som ställer upp när jag bara vill mata på på stickorna. Gav mig ut och hittade denna fina väst på Knitty.com. Den skulle passa i min garderob och min kropp. Tig mig snabbt ut och kollade en återförsäljare för garnet i Colorado så jag kan shoppa i maj när jag ska dit…åh kan inte vänta!
Jag är en riktig drömmare… funderar ibland om detta skulle gå att leva på eller göra till en deltidssyssla… vaqd skulle man kunna starta som gav pengar…webshop, producera böcker, utbilda mig inom området – på äldre dar… jeeeesus. När kanske är det bara drömmar men bit för bit kommer det närmare. Jag älskar att hålla på med händerna och har ett datorjobb.
Först och främst: Mitt välgörenhetsprojekt för helösa ska lanseras och där kan ni alla bidra 🙂
Sluta drömma – skrid till verket!

2 kommentarer