Höst

Tokiga veckan

Denna vecka går till historien. Vilket mediapådrag, Nyhetsmorgon i måndags, Aftonbladet i torsdags och allt i Hjälpstickans namn och min nuna.

På Facebook blev det fullt drag och jag tror jag hade 78 likes på länken till Nyhetsmorgon… sen delades länkar till höger och vänster hela veckan, mejlen rasade in, telefonen ringde och i går kväll kände jag mig lite mätt på mig själv. Var jag än scrollade på fejan dök mitt ansikte upp och jag funderade på hur det kan vara att vara kändis, eller bara en stackars Juholt i blåsväder.

Ja Jisses! Fast hos mig blåste de mildaste vindar och alla journalister var otroligt vänliga och tillmötesgående och det är klart; jag jobbar för en god sak.

Som grädde på moset tillbringade jag förra helgen tillsammans med mina Hjälpstickefilialdamer i lånat hus på mammas gård. En post om detta kommer…

Ett första konstituerande möte för Ideella föreningen Hjälsptickan med stadgar och styrelse klubbades och dokumenterades. Så nu är man ordförande, ja det låter det, men allt är som vanligt. Fast med mer ordning. Det är SÅ skönt tycker jag, det började bli stort det där Hjälpstickeriet och jag behövde fler hjärnor helt enkelt.

Men nu är det helg och det ska bli så skönt att bara chilla. Sticka några varv, varva ner helt enkelt.

Bilden kommer från Aftonbladet och fotografen heter Björn Lindahl

2 kommentarer

  • Ann-Louise

    OCH inte att förglömma, DU gör ett underbart jobb.
    Det är en ÄRA att få driva en filial för Hjälpstickan. Resultatet av att din vackra nuna dyker upp här o där resulterade i att dagens post inte fick plats i lådan…. För många bidragspaket… Men det var ett kärt bekymmer för brevbäraren…
    Unna dig nu en lugn helg, det är du värd!
    Kram