Garnjunkie,  Syfestival

Trevlig Syfestival

Jag spenderade söndagen på Kistamässan med trevliga medlemmar i Stickföreningens monter. Det var många som besökte montern och fingrade på de stickade godsakerna och pratade stickning. Jag shoppade loss  på Ullcentrum, Färgkraft och köpte ett strumpgarn med aloe vera i. Söndagen bjöd på lagon med besökare och tydligen hade lördagen varit helt crazy. Jag köpte också några småpärlor som jag ska göra stickmarkörer av. Här är några milder från Stickas monter och garnerna jag köpte. En glad man kom förbi montern och såg chokladtårtan (nedan) och fick helt enkelt löpa den.Chokladtårtan nedan köptes av en överlycklig man.

2 kommentarer

  • Ulricha

    Jag kan även rekommendera Pärltorget (har många färger av Miyuki 8/0 som är jättebra pärlor, pyttelite större än de vanliga 9/0) och även Sirlig har fina pärlor/tillbehör.

    Det är nog tornfalkar du ser efter motorvägen, de brukar stå och ryttla i luften efter vägrenen. Om det är större ryttlande fåglar över fält, så är det nog brun kärrhök.

    Vilket kalas det verkar ha varit på Syfestivalen 🙂 Jag hade inte några pengar, såjag tror att ja gjorde rätt so stannade hemma 🙂